Om køreskolen

Velkommen hos Wolff’s Køreskole!

Hos Wolff Køreskole i Randers går vi op i en høj kvalitet af undervisningen, og sætter os ind i den enkelte elevs behov.
Vi underviser via tavleundervisning, og bruger samtidigt forskellige rekvisitter.

I vores hyggelige lokaler, centralt ved Rådhuspladsen i Randers, finder du både en racer-simulator, hyggeligt cafémiljø og fine lyse undervisninglokaler.
Vi er i øjenhøjde med vores elever – og samarbejder også gerne med forældre om, at få vores elever igennem kørekortforløbet så hurtigt -og sikkert, som muligt.

Wolff Køreskole har eksisteret siden år 2005, og vi har derfor mange års erfaring at trække på, ift. undervisningen af køreskoleelever. Vi har set lidt af hvert gennem tiden, og ved hvad der skal til, for at den enkelte elev består sine prøver i første hug.

Vi glæder os til at tage imod dig på køreskolen lige midt i Randers C.

køretøjerne hos wolff's køreskole

Hos Wolff´s Køreskole i Randers C interesserer jeg mig for biler. Derfor vil det også altid være nogle veludstyrede, velholdte og komfortable biler du skal køre i. Jeg har i øjeblikket en VW Tiguan med alt i udstyr, til manuelt gear Til automatgear har jeg en VW Touareg. Når du skal tage kørekort, så skal det selvfølge også være en god oplevelse på bilsiden.

kontakt os

Du kan enten ringe til os, eller bruge denne kontaktformular for at komme i kontakt med os, hvad enten du har spørgsmål ift. kørekort, eller har generelle spørgsmål vedr. holdstarter, hvordan -eller hvor, at undervisningen foregår osv.